امروز سه شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

آزادی مردی که پایان کرونا، آغاز زندانش شد


تاریخ و زمان ارسال: 29 تیر 1405 ساعت 17:54 نویسنده : مدیر سایت شناسه خبر : 1774 بازدید خبر : 8
مرد جوانی که به دنبال رکود بازار ماسک پس از پایان همه‌گیری کرونا و ناتوانی در پرداخت بدهی ۱۹۵ میلیون تومانی راهی زندان شده بود، با کمک خیران نیک‌اندیش و ستاد دیه استان تهران از زندان آزاد شد.
آزادی مردی که پایان کرونا، آغاز زندانش شد

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان تهران، مرد جوان سال‌ها در حوزه تولید و پخش مواد غذایی فعالیت می‌کرد، اما با شیوع ویروس کرونا تصمیم گرفت فعالیت خود را گسترش دهد و وارد بازار خرید و توزیع ماسک‌های بهداشتی شود. او برای تأمین سرمایه، از دوستان و آشنایان قرض گرفت و حجم زیادی ماسک خریداری و انبار کرد تا در روزهای پرتقاضای همه‌گیری، کسب‌وکارش رونق بگیرد.

اما شرایط آن‌گونه که پیش‌بینی می‌کرد پیش نرفت. همزمان با ورود گسترده واکسن کرونا به کشور، استفاده از ماسک به تدریج کاهش یافت و بازار این محصول با رکود مواجه شد. کاهش شدید تقاضا، افت قیمت ماسک و زیان سنگین، این مرد جوان را با مشکلات مالی جدی روبه‌رو کرد و او دیگر نتوانست بدهی‌های خود را پرداخت کند.در پی این اتفاق، طلبکاران سفته‌های خود را به اجرا گذاشتند و این مرد با بدهی ۱۹۵ میلیون تومانی راهی زندان شد.

عباس کشانی، مدیر ستاد دیه استان تهران، با اشاره به این پرونده گفت: پس از ثبت درخواست این زندانی، وضعیت مالی و شرایط پرونده از سوی کارشناسان و مددکاران ستاد دیه استان تهران بررسی شد و پس از احراز شرایط، مبلغ بدهی با مشارکت خیران نیک‌اندیش و ستاد دیه استان تهران پرداخت شد.

وی افزود :بدین ترتیب، این زندانی پس از تحمل دوران حبس، از زندان آزاد شد و فرصت یافت بار دیگر در کنار خانواده‌اش زندگی و فعالیت اقتصادی خود را از سر بگیرد.

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

3 × 1 =