امروز دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

بخشش بزرگ طلبکاران برای آزادی مرد خیاط


تاریخ و زمان ارسال: 23 شهریور 1405 ساعت 11:52 نویسنده : مدیر سایت شناسه خبر : 1814 بازدید خبر : 29
مرد خیاط که به‌دلیل انصراف سفارش‌دهنده و برگشت چک‌هایش زندانی شده بود، با بخشش بزرگ طلبکاران و کمک خیرین و ستاد دیه استان تهران آزاد شد.
بخشش بزرگ طلبکاران برای آزادی مرد خیاط

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان تهران، مرد خیاط سال‌ها مستأجر بود و آرزو داشت با خرید خانه‌ای کوچک، برای همیشه از دغدغه اجاره‌نشینی خلاص شود. او برای رسیدن به این هدف، چند سفارش بزرگ قبول کرد؛ سفارش‌هایی که قرار بود هم درآمدی برای ادامه کارش داشته باشد و هم بخشی از سرمایه خرید خانه را تأمین کند.
برای تهیه پارچه و مواد اولیه، چک‌هایی به فروشندگان داد و قرار شد پس از تحویل سفارش‌ها و دریافت دستمزد، بدهی‌هایش را پرداخت کند. همه‌چیز طبق برنامه پیش می‌رفت، اما درست در میانه کار، سفارش‌دهنده از ادامه همکاری منصرف شد.از آنجا که هنگام قبول سفارش، قراردادی برای تعیین خسارت انصراف تنظیم نشده بود، مرد خیاط نتوانست بابت هزینه‌هایی که متحمل شده بود، وجهی دریافت کند. سفارش‌ها نیمه‌تمام ماندند، مواد اولیه روی دستش باقی ماند و موعد چک‌ها یکی پس از دیگری فرا رسید.

طلبکاران برای دریافت مطالبات خود به سراغ او آمدند، اما خیاط که دیگر توان پرداخت بدهی‌ها را نداشت، با شکایت طلبکاران راهی زندان شد. مجموع بدهی او یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بود؛ رقمی سنگین که زندگی این مرد و خانواده‌اش را با بحرانی جدی روبه‌رو کرد.

به همین خاطر از ستاد دیه استان تهران درخواست کمک کرد. در جریان رسیدگی به پرونده، با تلاش مددکاران ستاد دیه استان تهران ،طلبکاران با بزرگواری یک میلیارد تومان از طلب خود را بخشیدند. برای پرداخت ۸۰۰ میلیون تومان باقی‌مانده نیز مددکاران ستاد دیه و خیرین وارد عمل شدند و ۷۰۰ میلیون تومان آن را تأمین کردند.۱۰۰ میلیون تومان باقی‌مانده را نیز خانواده مرد زندانی فراهم کردند تا مقدمات آزادی او فراهم شود.

 

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

پانزده + 18 =