امروز جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵

اعتماد بی جا، آشپز رستوران را زندان کرد / آزادی با کمک خیران


تاریخ و زمان ارسال: 27 شهریور 1405 ساعت 15:48 نویسنده : مدیر سایت شناسه خبر : 1819 بازدید خبر : 3
آشپز یک رستوران در تهران که در اوقات بیکاری برای خرید و فروش خودرو فعالیت می‌کرد، پس از یک معامله نافرجام و اجرای چک‌هایش، با بدهی میلیاردی راهی زندان شد . در ادامه با پیگیری ستاد دیه استان تهران از زندان آزاد شد.
اعتماد بی جا، آشپز رستوران را زندان کرد / آزادی با کمک خیران

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان تهران، این مرد که به عنوان آشپز حرفه‌ای در یکی از رستوران‌های تهران کار می‌کرد، به دلیل علاقه‌ای که به خودرو داشت، تصمیم گرفت در روزهایی که فرصت بیشتری دارد، وارد بازار خرید و فروش خودرو شود. در همین مسیر با مردی آشنا شد که مدعی بود حواله خودروهای ثبت‌نامی را خرید و فروش می‌کند.

او برای خرید حواله خودرو به این فرد چک داد، اما معامله آن‌طور که تصور می‌کرد پیش نرفت. طرف مقابل نه خودرویی به او تحویل داد و نه حواله‌ای در اختیارش گذاشت؛ از سوی دیگر، چک‌های این آشپز نیز به اجرا گذاشته شد.برای انجام معامله قراردادی تنظیم نکرده بود و به همین دلیل نتوانست ادعای خود را آن‌طور که انتظار داشت اثبات کند. در نهایت با ایجاد بدهی سنگین و ناتوانی در پرداخت آن، راهی زندان شد.

پس از ورود به زندان، او از نماینده ستاد دیه استان تهران درخواست کمک کرد. بررسی پرونده نشان داد مجموع بدهی این زندانی یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان است. او با طرح درخواست اعسار، موفق شد یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از بدهی خود را از این طریق کاهش دهد.با باقی‌ماندن ۳۵۰ میلیون تومان از بدهی، تلاش‌ها برای تأمین این مبلغ آغاز شد و در نهایت این مبلغ با مشارکت خانواده زندانی و کمک خیران فراهم شد تا زمینه آزادی او فراهم شود.

عباس کشانی، مدیر ستاد دیه استان تهران، با تأکید بر اهمیت دقت در معاملات و تنظیم قراردادهای رسمی، گفت: پرونده‌های این‌چنینی نشان می‌دهد افراد باید پیش از انجام معاملات، به‌ویژه در مبادلات مالی و خرید و فروش خودرو، از تنظیم قرارداد و مستندسازی توافقات اطمینان حاصل کنند تا در صورت بروز اختلاف، امکان پیگیری حقوقی برای آنها وجود داشته باشد.

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

دو × دو =