دانش‌آموزان بیان‌رفیع در پویش هفت‌سین خورشید شرکت کردند

مبلغ باقی مانده: [madadyar-remained]

مبلغ حمایت شده: [madadyar-total-donate]

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
حمایت کننده گان :
0%

مشخصات و شرح بدهی مددجو

نام مددجو :

نوع محکومیت :

محل سکونت:

افراد تحت تکفل:

محل زندان :

تاریخ ورود به زندان :

تاریخ ورود به زندان :

وضعیت مسکن :

شغل مددجو :

مبلغ باقیمانده:

منزل شخصی

حمایت مالی

مبلغ باقیمانده :

[madadyar-remained]

شرح بدهی مددجو

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان تهران، همزمان با روزهای پایانی سال، دانش آموزان دبستان پسرانه بیان رفیع به همراه والدین، معلمان و کادر آموزشی در پرداخت بدهی دو نفر زندانی نیازمند جرایم غیرعمد سهیم شدند تا به کانون خانواده‌هایشان بازگردند.

یکی از زندانیان انتخابی نماینده این دبستان، مردی 51 ساله به نام مهدی ش. بود که یه کار فروشندگی کیف و کفش اشتغال داشت ولی با وضعیت نامناسب اقتصادی دچار ورشکستگی شده و در تأمین معیشت کافی خانواده نیز با گرفتاری روبرو می گردد.

همچنین در این شرایط سخت و از دست دادن کار همسرش نیز در کنار درخواست طلاق، نفقه خود و دو فرزندشان را به اجراء گذاشته که طبق رأی دادگاه بایستی 155 میلیون تومان بپردازد ولی با اعلام اعسار و ناتوانی در پرداخت بدهی به صورت یکجا، وی به پرداخت 54 میلیون تومان پیش قسط محکوم شده بود.

بنا به این خبر دانش آموزان بیان رفیع که در پویش هفت سین خورشید شرکت کرده بودند، مبلغ 35 میلیون تومان به حساب ستاد دیه واریز کردند تا در آزادی دو زندانی نیازمند سهیم باشند و مانند سالهای گذشته به یاری زندانیان بدهکار جرایم غیرعمد بشتابند.

شایان ذکر است: خیرین و نیکوکارانی که قصد کمک به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد را دارند همواره می‌توانند از طریق شماره کارت 6037991899675916 در این امر خیر سهیم باشند.

همچنین در صورت تمایل ضمن مراجعه حضوری به ستاد دیه استان تهران واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، اعرابی 5، پلاک 19، طبقه اول، شماره تلفن 88861992با نحوه ارسال کمک‌های مالی و آزادی زندانیان استان آشنا شوند.

مشخصات خیّر محترم

ستاد دیه استان تهران